Dječji vrtić „GLORIA“ Matije Grpca 2 Labin

O nama

Pedagoški rad u vrtiću odvija se u skladu s pedagoškim standardom, s ciljem podizanja kvalitete stručnog i pedagoškog rada. Dječji vrtić „GLORIA“ svakom djetetu omogućava razvoj maksimalnih sposobnosti, te osjećaj da je voljeno i zbrinuto, da sačuva svoju individualnost i posebnost, da bude što uspješnije, da nauči razmišljati i učiti; da bude svjesno sebe i sigurno u sebe, da bude zadovoljno u igri i radu, da bude hrabro i samostalno, te nadasve sretno i smireno.

Dječji vrtić „GLORIA“ omogućava razvijanje sposobnosti i kreativnosti kroz osmišljen cjelodnevni program ili kraće programe. U pedagoški osmišljenom okruženju uz stručnu pomoć pedagoga, psihologa i odgajatelja omogućujemo svakom djetetu aktivnost i igru prilagođenu njegovim potrebama.

Trudimo se maksimalno da u našem vrtiću djeca i roditelji pronalaze svoj drugi dom i sve ono što je uz dom vezano: ljubav, toplinu, sigurnost i brižnost.

Ne zaboravimo: 

„Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zaokupljen, da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi.“ P. Coelho

Sretno dijete – sretan čovjek – sretan svijet!

Ravnatelj, Oriana Š. Sellan